Korlátozták a sebességet az ózdi utcákban

Megosztás

Sebességkorlátozó táblákat és forgalomlassító küszöböket helyeztek ki hétfőn a város több utcájában is. Örülünk, vagy sem?

Sebességkorlátozó és kiegészítő táblákat, valamint forgalomlassító küszöböket helyeztek ki hétfőn két utcában is – adta hírül az Ózd.hu. Zsuponyó Anett elmondása szerint lakossági igény mutatkozott a beruházásra, amelynek keretében ma az Ózdi Városüzemeltető Intézmény dolgozói elsőként Cipóban a Hajnóczy József utcában tevékenykedtek, ahol két szakaszon is fekvőrendőröket telepítettek. Ezt követően a Meggyes utcában zúgtak fel a kéziszerszámok.

Egyébként maga a munkálatsor nem bonyolult folyamat, igen hamar elkészültek vele a dolgozók. A területi képviselő keretének terhére valósulhatott meg a kivitelezés. Az eszközök a biztonságosabb közlekedést szolgálják a helyszíneken. A lassító gumikorongok ledesek, így a sötétben is jól érzékelhetőek a gépjárművezetők számára.

„Ma Meggyes városrészben, a Meggyes utcában, valamint Cipóban a Hajnóczy József utcában helyeztek ki fekvőrendőröket. Lakossági kérés volt mindkét utcában felém. A gyermekek védelme érdekében és a gyorshajtók megfékezése kapcsán telepítettük ki a fekvőrendőröket” – emelte ki Zsuponyó Anett, területi képviselő.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek